Done When

Soukromí

Soukromí v Done When.

Jak Done When odděluje sdílená data domácnosti, soukromé úkoly a prohlížečovou veřejnou ukázku.

Sdílená data domácnosti

Úkoly a historie domácnosti jsou určeny členům dané domácnosti. Přístup k nim se řídí členstvím a oprávněními, ne tím, zda někdo zná URL.

Soukromé úkoly

Soukromý úkol je oddělený od sdíleného prostoru a je určen pouze svému vlastníkovi.

Veřejná interaktivní ukázka

Ukázka na veřejném webu nepoužívá produkční domácnosti. Data ukázky se ukládají pouze lokálně v prohlížeči návštěvníka.

Technická a provozní data

Aplikace může zpracovávat nezbytná technická data pro přihlášení, provoz, bezpečnost, diagnostiku a zlepšování služby.

Smazání účtu

Účet můžete smazat na stránce Účet v aplikaci nebo na https://donewhen.pro/delete-account. Smazání odstraní účet, soukromé úkoly, soukromou historii dokončení a atribuční data propojená s účtem. Sdílená historie domácnosti může zůstat dostupná ostatním členům, ale vaše propojená identita člena bude anonymizována jako Smazaný uživatel. Pokud vlastníte domácnost, musíte nejprve převést vlastnictví nebo domácnost smazat; aktivní fakturaci je nutné nejprve vyřešit.

Otázky k soukromí

Pokud potřebujete vysvětlit konkrétní práci s daty nebo uplatnit dostupná práva, použijte aktuální kontaktní cestu uvedenou v aplikaci nebo na webu Done When.